Feestelijke afsluiting

Vanaf 14.30 is de inloop en je kan nog loten kopen. De bar is open er zijn heerlijke hapjes en DJ Jess zorgt voor de sfeer.
Rond 15.15 start met een buiten optreden van meiden dansgroep Juvat. Daarna lokt Djembé speler Pape Matar Fall je naar binnen met zijn aanstekelijke drums. In de grote zaal wordt een panel van betrokkenen geïnterviewd en krijg je achtergrond informatie over het goede doel en de Rotary. Zij moeten wel gauw het podium vrijmaken voor De Zaanstadsdichters: Reinier Fosch en Lisa van Tongeren want zij dragen een gedicht voor speciaal gemaakt voor ons Tochie.
Tussendoor kan je nog een drankje kopen. Maar wees op tijd terug voor DE LOTERIJ! Alle locaties hebben echt mooie gezonde prijzen beschikbaar gesteld!
Hiphop Duo Middenweg sluit de podium acts af met een knallende rap. En buiten zwaaien we onze bakfiets uit, die gaat op weg naar het volgende goede doel en binnen kan je nog even na borrelen. Om 17.30 is het helaas echt over. Tot volgend jaar!

Zo lekker kan gezond zijn!
Verrukkelijke snacks toveren onze koks uit de keuken voor een aangename prijs! Glutenvrij/koolhydraatarm, bomvol vitaminen en mineralen en nog duurzaam ook. Zoet en hartig, alle lekkerbekken maken we blij. En de recepten krijg je mee.
De opbrengst gaat naar het goede doel.

Loterij met super gezonde en fijne prijzen van alle locaties.
Iedere stempel op je kaart is een lot. Maximaal 5 per kaart.
Voor € 5 heb je dan 5 loten. Dat is meteen je entreebewijs voor het eindfeest.
Een los entreebewijs is € 5 en daarvoor krijg je 2 loten.
Extra loten kopen kan! En daarmee ondersteun je meteen: sporten voor jeugd in de Zaanstreek.

DE GROOTE WEIVER is het podium voor de feestelijke afsluiting. Hier staan dagelijks vrijwilligers klaar om de lokale community te ondersteunen. We zijn heel blij dat we gebruik mogen maken van het gezellige café, de grote zaal met licht/geluid techniek en de professionele keuken. DGW bedankt! www.degrooteweiver.nl